? ??????????????Science of a Splatter? ????? ?? ???Rating: 4.6 (46 Ratings)??3762 Grabs Today. 28939 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Rorschach Reality? ????? ?? ???Rating: 4.3 (29 Ratings)??3604 Grabs Today. 35874 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the C BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Isnin, 19 April 2010

SAHABAT beza dengan KAWAN

salam..arinie,mood aku sgt2 baik skali...smlm merupakan hari yg aku x nak ingat lgsg! KENAPER aku x nk ingat?? sebab smalam merupakan detik dan saat yg bermakne dlm idup aku..aku MEMBUAT kptsn utk putuskan pertalian kawan dgn beberaper budak2 nieh..disebabkan aku yakin sgt,blog nie mmg aku sgt pencilkan dr pgtahuan sesiaper,so..aku umumkan...acab,morgan,kapten,kobis,muaz,sheikh,ampagan(pdhl x wjd dlm saser)..ni la dier snarai org yg aku rase BAHAYE untuk dijadikan kawan apatahlagi SAHABAT..SBB?? mereka ini golongan yg konon2 menganggap bhw ejekan dan bahan org sesuatu yg fun! mmg la kalo x cross the line tp nie dh lebih2..sampai nk kutuk2 sgale aspek..seolah2 mmg dh lamer mereka perhatikan aib ini..kalo org yg x bersifat dengki,busuk ati,hipokrit mmg org tuh x tawu nk ckp aper sbb dier x pernah nk tgk kekurgan org tuh..nie lbh kepade membuka aib org!! mmg la aku nie ader gak kutuk dorg but aku still jage ati dorg,ader ker aku ckp drg pyer sensitiviti drg..contohnyer,kapten tuh..aderker aku ckp dier cacat macam yg sheikh cakap??x pernah lgsg..nie dier boleh kutuk aku yg mmg sdh lebih2..yg len2,pun samer jer...Aku x rase khilangan pun sbb drg x ptt djadikan kawan ttp HAMBE Jek yg sesuai..baik2 aku nie jns yg boleh accept prgai dorg but again drg x penah pk langsg perasaan org!! JUMUD ker?? bangang ker?? bodoh ker?? tp smua pandai ttp itulah yg dikatekan ckgu harris,pandai pada kertas sajer bkn pada rohani...kalo dh tawu kburukan org tuh,tgur2 la..ni x asyik kutuk2 jer..bajet gud2 jer..pastu ckp org len touching la aperla..korg x kener mmg bole lah ckp...AKu tawu la aku nie x seGAGAH korg..tp aku still x bezakan manusia nieh..nie korg,kalo org tuh jenis x gagah,mcm2 dikutuk..kut2 nti anak korg yg lbih truk dr aku nieh..aku x seGAGAH bkn nyer cm pondan pun..x pernah pakai make up o wat...atleast sntiase nk berubah nk minx hidayah..korg lak bajer smpurna serba serbi!! padahal dalaman tuh bersarang cm lorong haji taib! Maner lagi baik: org yg lmbut tp x pernah penat utk cari hidayah ALLAH atau org yg bajet smpurna tp lgsg x prnh cari HIDAYAH tuh?? korg pilih la...aku tahu ader hikmah nie..mgkin kat maner2 nti,aku bole lah nk cari kawan yg btul2 baik sbb aku dh diduga kat prgkat awl..itu sahajer

1 ulasan:

Jetjet berkata...

chill doh nat :)) sdey aku bace blog kau.

my fovourite